By Acte
TROTS OP ONZE OPDRACHTGEVERS

Samenwerken versterkt! By Acte werkt graag aan duurzame relaties met opdrachtgevers. Op deze manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we uw medewerkers blij maken met een geschenk dat echt bij hen en uw organisatie past.

THERE IS 
A STORY IN
EVERYTHING

Werken met By Acte is werken met professionals. Ze denken met je mee in mogelijkheden en budgetten. De opdracht wordt zorgvuldig uitgevoerd. Je voelt dat het in goede handen is. Het eindproduct voldoet aan alle verwachtingen. 

Annette Lemmens
PR medewerker

By Acte is een fullservice bedrijf. Ideaal wanneer je als organisatie relatiegeschenken de aandacht wil geven die het verdiend, maar waarbij je zelf de tijd ontbreekt. Er werken creatieve mensen die actief meedenken en met leuke oplossingen en ideeën komen. Met weinig input, komt By Acte met een verbluffende oplossing. Ze verrassen je met hun ideeën.

Petra Heimgartner
Marketing & Communicatie

Een zeer prettige samenwerking! In het voortraject zijn we goed begeleid bij het kiezen van het juiste kerstpakket. Hierbij lag voor Center Parcs de uitdaging in het vinden van een pakket wat zowel aansloot op de bedrijfsvisie als op de verschillende doelgroepen. Wij zijn hierbij uitstekend ondersteund en geadviseerd.

 

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een schitterend pakket waar we nog steeds veel complimenten over ontvangen. Een absolute sterkte van dit bedrijf is het ontwikkelen van een totaalconcept waarbij zij met een combinatie van teksten en vormgeving een pakkende boodschap neerzetten.

Jorinde Gommans
Trainer BNG

In samenwerking met By Acte hebben we er voor gekozen om

onze medewerkers weer een 'echt kerstpakket' te geven. Een mooi pakket met een bijzonder verhaal en volledig afgestemd op onze huisstijl! We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Acte de Présence denkt creatief mee, werkt snel, vriendelijk en flexibel.

Susanne Sterkenburg
Marketing & Communicatie

Een creatief bedrijf dat met de klant meedenkt. By Acte is sterk in het bedenken van de presentatie en gaan daar volledig in op. Tingsz Wintermarkt is erg vernieuwend maar zou wat mij betreft wat creatiever mogen worden qua presentatie van de geschenken. Het zou de site compleet maken. De service van het team is prima en zeker een aanrader voor klanten die creativiteit op prijs stellen.

Niels van der Zee
Senior klantmanager

De samenwerking met By Acte is heel erg goed gegaan,

open en transparant. De lijntjes waren kort

waardoor er snel geschakeld kon worden! 

Cheryl Kuik-Unawekla

en Sandra Kater

Er werd snel gereageerd op vragen. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik vond het heel fijn dat er meegedacht werd, bijvoorbeeld door het toevoegen van de Quest special aan het eerste geschenk. Ook hadden wij als organisatie een grote inbreng, bijvoorbeeld bij de tekst op de giftcard. Een zeer prettige samenwerking.

Katja Scholing
Facilitaire zaken

Een prettige samenwerking! Er werd meegedacht en men kwam met waardevolle adviezen. Het gehele traject verliep keurig volgens afspraak. Het smaakvolle kerstpakket werd gewaardeerd door onze medewerkers.

Sandra van der Leer
Communicatieadviseur

Er wordt direct op vragen en behoeften ingespeeld, er zijn veel mogelijkheden en de bereikbaarheid is groot. De samenwerking is als erg prettig ervaren.

Lisette Peters
Medewerker Facilitair & Inkoop

Er wordt door By Acte meegedacht. Er is veel aandacht voor vormgeving. Alert, strak in planning. Mocht er al iets fout gaan, dan wordt het hersteld. Mocht er bij ons iets fout gaan, dan wordt er ook een oplossing gezocht.

Kitty Swiggers
Service manager Facilitaire zaken

Topaz is erg blij met By Acte. Als zorgorganisatie willen we het beste voor onze cliënten, mantelzorgers en medewerkers. Dat willen we dan ook in onze geschenken en communicatiemiddelen. De inbreng van By Acte daarin is belangrijk. Zij zorgen voor originaliteit, smaak en beleving. Waardoor het resultaat van wat onze afdeling doet optimaal aansluit bij onze bedrijfsstrategie.

Jan Willem Verhallen
Communicatieadviseur

De samenwerking heb ik als plezierig ervaren. Er is veel mogelijk en ook tussentijds te overleggen en aan te passen in de afspraken die gemaakt zijn, ook in de samenstelling van het pakket. Verder vond ik het prettig dat ik steeds met vaste contactpersonen had rondom de pakketten.

Stefanie Pierlo
Secretaresse managers SO

By Acte luistert naar wat de organisatie als boodschap wil uitdragen en weet dit om te zetten in passende en sprekende teksten en vormgeving. Bovendien denken ze echt met je mee en komen met originele ideeën

Lisette Konings
Communicatiemedewerker

Behalve leuke cadeaus ook frisse ideeën en meedenken met wat je wilt. Desgewenst neemt By Acte je alles uit handen tot en met het schrijven van de tekst op de kerstkaart. Wensen kunnen worden ingebracht en By Acte laat zien wat ze daar mee doen. We kunnen niet anders zeggen dan zeer prettig. Dikke pluim!

Huub Dinjens en Gert-Jan van der Westen