top of page

''Geen enkel geschenk
gaat de deur uit zonder toets op kwaliteit en aandacht
''.

Kim, 
Accountmanager

Geschenkopties

Met onze geschenkconcepten geeft u uw medewerkers echte aandacht en waardering. Dat kan op heel veel en steeds weer andere manieren, waardoor we u en uw medewerkers positief blijven verrassen. Kies uw geefmoment(en) en geef meer.

Iconen-01.png

Kleine geschenkmomenten

De Dag van de Zorg, Secretaressedag, een fusie, jubileum of andere mijlpaal: door het jaar heen zijn er allerlei momenten waarop u uw medewerkers extra in het zonnetje kunt zetten. Wij laten u graag zien
hoe u ook met het kleinste cadeautje groots kunt uitpakken.

Iconen-02.png
DSC_8480.jpg

Tingsz keuzeconcept

Met onze unieke online Tingsz keuzeconcepten geeft u uw medewerkers niet alleen de vrijheid om zelf hun geschenk uit te kiezen, maar biedt u hen ook een echte belevenis. Een keuzeconcept heeft verschillende geefmomenten: een openingsgeschenk, bezoek aan de Tingsz website en ontvangst van het keuzeschenk. De belevenis wordt geheel op maat gemaakt wat past bij uw organisatie en medewerkers.

Iconen-03.png

Verrassingspakketten

Met onze geschenkconcepten geeft u uw medewerkers echte aandacht

en waardering. Dat kan op heel veel en steeds weer andere manieren, waardoor we u en uw medewerkers positief blijven verrassen. Kies uw geefmoment(en) en geef meer.

Iconen-04.png

Jaarthema's

Uw medewerkers verdienen niet alleen aan het eind van het jaar aandacht. Met een jaarthema van By Acte geeft u hun op minimaal drie momenten door het jaar heen een tastbaar blijk van uw waardering. Momenten die elkaar versterken dankzij het overkoepelende thema.  

Iconen-06.png

Duurzame geschenken

Al onze geschenken zijn gemaakt volgens productiemethodes én 100% 'kinderarbeid-vrij'. U kunt kiezen ui t een groot assortiment natuurlijke

en natuurvriendelijke geschenken. Met plezier ontwikkelen we unieke geschenkconcepten die volledig in het teken staan van duurzaamheid.

Iconen-05.png

Boeken op maat

Een koekboek met recepten en verhalen van en voor uw medewerkers,

een beleef- of themaboek op maat of een echt inspirerende versie van

een koersplan: By Acte geeft woorden en vorm aan uw boodschap.

bottom of page