top of page
Iconen paars-06.png

Duurzame geschenken

Al onze geschenken zijn gemaakt volgens productiemethodes én 100% 'kinderarbeid-vrij'.

U kunt kiezen uit een groot assortiment natuurlijke en natuurvriendelijke geschenken. Met plezier ontwikkelen we unieke geschenkconcepten die volledig in het teken staan van duurzaamheid.

Lijn1.png

Duurzame geschenken waar iedereen blij van wordt

Al onze geschenken zijn gemaakt volgens duurzame productiemethodes én 100% 'kinderarbeid-vrij'. Met keuze uit een groot assortiment natuurlijke en natuurvriendelijke geschenken. Ook Fairtrade geschenken en biologische foodproducten behoren tot het assortiment. Zodat iedereen die bij dit product betrokken is, een eerlijk deel van de winst krijgt.

Bij-zonder duurzaam keuzeconcept

Wilt u op een bijzondere en positieve manier duurzaamheid onder de aandacht brengen in uw organisatie? Ga dan voor onze unieke geschenkconcepten op maat die volledig in het teken staan van duurzaamheid. Met Tingsz duurzaam geeft u uw medewerkers aandacht en waardering en stimuleert u duurzaam denken én doen op een positieve manier. Duurzaam was nog nooit zo leuk! Nieuwsgierig? We geven u graag een inlogcode voor onze demo-website of maken een afspraak om u zelf de kracht van duurzame waardering te laten ervaren. 

Goede doelen: nog meer geef-plezier

Goede doelen maken steeds vaker deel uit van onze (keuze)concepten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om per geschenk een bedrag te doneren, zoals Trees4All. Ook kunt u producten van een goed doel onderdeel laten zijn van het geschenk. En in ons keuzeassortiment kan het bedrag van een pakket 100% worden geschonken aan een goed doel, zonder inhoudingen.

Duurzaam.png
Iconen-03.png

Uw organisatie
centraal

Voordat we een concept voor
u uitwerken, zetten we uw organisatie centraal en bekijken
we waar uw organisatie
voor staat. 

Iconen-02.png

Verpakking en
tekstkaart op maat

Onze eigen studio ontwerpt
een verpakking en tekstkaart
op maat met een persoonlijke
boodschap. 

Iconen-01.png

Inhoud
op maat

Inhoud en vormgeving van
elk geschenk zijn volledig
op maat ontworpen en op 
elkaar afgestemd.

Iconen-04.png

Volledig
ontzorgd

Als fullservice bureau ontzorgt By Acte u volledig, van concept
tot en met logistiek en aftersales.

bottom of page