top of page
DSC_8628_edited.jpg
ByActe_logorood.png

Missie

 

Met onze creatieve oplossingen en geschenkconcepten dragen we bij aan het dagelijkse werkgeluk van onze klanten in heel Nederland en zetten we de toon in de kunst van het waarderen.

Visie

 

We geloven in een wereld waarin iedereen op de werkvloer zich persoonlijk gezien en gewaardeerd voelt. Dat begint bij aandacht.

Want echte aandacht geven doet wonderen.

Lijn3.png

Kernwaarden

Aandacht en 
waardering 

De kracht van persoonlijke aandacht en waardering komt terug in alles wat we doen. We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen, leven ons in en denken tot in de kleinste details mee over wat er nodig is. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Iconen 2 kopie-01.png

In stijl

Wat we doen, doen we in stijl. Als het nodig is om hiervoor buiten de lijntjes te kleuren, dan zijn we eigenwijs genoeg om dat te doen. Altijd ten dienste van onze klantenen het werkgeluk vanhun medewerkers.

Iconen 2 kopie-04.png

Kwaliteit

Kwaliteit is een uiting van onze liefde voor het vak. Geen geschenk gaat de deur uit zonder toets op kwaliteit en aandacht, daar kun je bij ons 100% op vertrouwen. Want aandacht is volgens ons altijd de beste investering.

Iconen 2 kopie-03.png

Creativiteit

Van nature nieuwsgierig zijn we altijd actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. We zetten onze creativiteit in voor originele oplossingen, die raken en bijdragen aan meer werkgeluk. Zo blijven we onze klanten, hun medewerkers en onszelf graag verrassen en verwonderen.

Iconen 2 kopie-02.png
By Acte sfeer (222).jpg
DSC_8608.jpg
bottom of page