By Acte

ONZE WERKWIJZE

By Acte helpt organisaties die willen investeren in de groei van hun medewerkers. Dat doen we met een duidelijk verhaal: mensen waardering en aandacht geven, blij maken, motiveren, laten groeien en bloeien.

We werken aan duurzame relaties, zodat u graag bij ons terugkomt.

Omdat we dit werk nu eenmaal heel graag doen. 

Onze concepten

Een goed gekozen geschenk, een hippe verpakking in de lijn van uw huisstijl en thema en een korte persoonlijke tekst. Dat zijn de ingrediënten van elk geschenk van By Acte. Samen vertellen ze het verhaal van uw organisatie. Zo maken we samen het verschil voor uw medewerkers en relaties.

 

Meerwaarde zonder meerkosten

We vertalen uw boodschap in een positief en motiverend verhaal, waarbij thema, verpakking, tekst, huisstijl en geschenk helemaal op elkaar zijn afgestemd. Daarmee maakt u uw kerstpakketen of relatiegeschenken tot een bijzonder onderdeel van uw communicatie- en HRM-mix. Het mooie: het kost niets meer dan een 'gewoon' cadeau, maar je bereikt wel veel meer.

Volledig ontzorgd

Wat we u ook geven: transparantie en betrouwbaarheid. Elke stap van het creatieve proces en de logistieke afhandeling leggen we vast in een draaiboek met heldere en gedetailleerde afspraken. Om u volledig te ontzorgen en uw verwachtingen te overtreffen.

Geschenken die u nergens anders aantreft

By Acte biedt u een uitgebreide serie producten die we in eigen huis ontwerpen en die exclusief voor ons - en voor u - worden geproduceerd. Deze unieke en originele kerstpakketten of relatiegeschenken, zijn niet verkrijgbaar in de winkel of bij groothandels. U treft ze dus nergens anders aan. Het enige dat wij standaard leveren is de hoge kwaliteit en service. Zo zorgen we binnen elk budget voor een echte verrassing.

MVO

By Acte is zich bewust van haar eigen rol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen het verschil maken en daarom maken we, wanneer de mogelijkheden toereikend zijn, zo veel mogelijk bewust duurzame keuzes.

Onze geschenken

Op verschillende manier zorgen we ervoor dat onze geschenken bijdragen aan MVO. 

Bij de selectie van uw geschenken houden we er altijd nadrukkelijk rekening mee dat

deze zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd zijn én dat ze 100% 'kinderarbeid-vrij' zijn. 

Voor onze verpakkingen, briefpapier en enveloppen maken we zoveel mogelijk gebruik van recycled of FSC-papier. Daarnaast werken onze transporteur volgens

het 'lean & green'-principe.

Eco, Fair Trade en biologisch

Voor veel van onze klanten hebben wij creatieve geschenkconcepten ontwikkeld die volledig in het teken staan van duurzaamheid en energiebesparing. Ook Fair Trade geschenken en biologische foodproducten behoren tot het assortiment. Zodat iedereen die bij dit product betrokken is, een eerlijk deel van de winst krijgt.

Goede doelen

Regelmatig betrekken we, naar wens van onze opdrachtgevers, goede doelen bij onze geschenken. Bijvoorbeeld door per geschenk een bepaald bedrag te doneren, maar ook door producten van een goed doel onderdeel te laten zijn van het geschenk. In ons keuzeassortiment kan het bedrag van een pakket 100% worden geschonken aan een goed doel zonder inhoudingen.

Duurzame relaties

Waar we uiteraard ook heel duurzaam in zijn, is het omgaan met onze medewerkers en relaties. Niet voor niets mogen we ons koesteren in het vertrouwen van klanten die keer op keer bij ons terug komen. Partnerschap, vertrouwen en natuurlijk duurzame originele geschenkconcepten tegen een verrassend concurrerende prijs zijn de basis voor wederzijds succes. Dat kan mede dankzij de sterke continuïteit binnen ons team, waar mensen de ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen.

Platform Promotional Products

By Acte is lid van brancheorganisatie Platform Promotional Products.

Dit lidmaatschap waarborgt dat wij ons houden aan de wettelijke verplichtingen omtrent de afhandeling van klantenreacties.

SMALL THINGS
BECOME GREAT
WHEN DONE WITH LOVE