By Acte

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures,

maar By Acte groeit! 

 

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? En ben jij een gedreven en commercieel sales talent, een georganiseerde stressbestendige rots in de branding of een creatieveling boordevol mooie ideeën met een sterk portfolio en goede Adobe-skills? Stuur dan een open sollicitatie met jouw CV en motivatie naar sollicitatie@byacte.nl

VACATURES

BY ACTE

Accountmanager / Sales adviseur voor

creatieve geschenkconcepten

 

Wil jij ook werken bij de meest creatieve en gezellige organisatie van Nederland, waar we ons elke dag maximaal inzetten voor grote organisaties met onze unieke geschenk-concepten?

 

By Acte helpt namelijk grote organisaties om op een sterke manier de boodschap van het geschenk over te brengen naar hun medewerkers. Wat de klant ook geeft, met een concept van By Acte zijn zij trots op wat er wordt geschonken en ervaart de ontvanger oprechte aandacht.

 

Waardering en aandacht tonen aan medewerkers is, meer dan ooit, ontzettend belangrijk. By Acte weet als geen ander hoe dit moet. Daarom zijn wij op zoek naar een fulltime Accountmanager/Sales adviseur om nog meer klanten te voorzien van een uniek geschenk-concept.

 

Klanten bellen, om ze te overtuigen van onze toegevoegde waarde, doe je het liefst iedere dag. Samen met het team brainstormen voor de klant, om zo het ultieme geschenk te bedenken. Hierna maakt onze afdeling Studio een verrassende presentatie, welke jij aan de klant mag presenteren. Je bent een gesprekspartner op niveau voor o.a. afdeling inkoop, communicatie, HR, maar ook voor Raad van Bestuur.

 

Een vereiste is dat je niet alleen een gedreven accountmanager bent, maar ook goed past in ons team. Je houd van gezelligheid, een leuk gesprek met een lekkere cappuccino of een heerlijk wijntje. Maar je houdt ook van deadlines en hard werken.

 

Heb jij:

minimaal drie jaar relevante sales werkervaring,

uitstekende communicatieve vaardigheden,

een klantgerichte opstelling,

een goed analytisch vermogen,

een goede beheersing van de Nederlandse taal,

ervaring met Microsoft Office,

geen 9 tot 5 mentaliteit?

 

En zoek je:

Een veelzijdige en creatieve baan in een gezellige werksfeer binnen een informeel team van ambitieuze collega's, tegen een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak?

 

Voel jij je aangesproken en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan naar deze functie en stuur je CV met motivatie naar sollicitatie@byacte.nl.  

Projectcoördinator / Verkoop Binnendienst

voor creatieve geschenkconcepten

 

Wil jij ook werken bij de meest creatieve en gezellige organisatie van Nederland, waar we ons elke dag maximaal inzetten voor grote organisaties met onze unieke geschenk-concepten?

 

By Acte helpt namelijk grote organisaties om op een sterke manier de boodschap van het geschenk over te brengen naar hun medewerkers. Wat de klant ook geeft, met een concept van By Acte zijn zij trots op wat er wordt geschonken en ervaart de ontvanger oprechte aandacht.

 

Waardering en aandacht tonen aan medewerkers is, meer dan ooit, ontzettend belangrijk. By Acte weet als geen ander hoe dit moet. Daarom zijn wij op zoek naar een fulltime Projectcoördinator / Verkoop Binnendienst om nog meer klanten te voorzien van een uniek geschenk concept.

 

Een 'rots in de branding' die zowel zelfstandig als in teamverband van aanpakken weet. Samen met het team brainstormen voor de klant, om zo het ultieme geschenk samen te stellen. Je fungeert als spil tussen onze interne afdelingen waarbij je de Sales afdeling zoveel mogelijk ontzorgt. Daarnaast heb je contact met leveranciers en klanten voor o.a. het maken van offertes, opdrachtbevestigingen, calculaties en (logistieke) planningen, om alle projecten tot in de puntjes te coördineren.

 

Een vereiste is dat je niet alleen een gedreven projectcoördinator bent, maar ook goed past in ons team. Je houd van gezelligheid, een leuk gesprek met een lekkere cappuccino of een heerlijk wijntje. Maar je houdt ook van deadlines en hard werken.

​Heb jij:

een commerciële opleiding afgerond of MBO/HBO denkniveau

ervaring met Microsoft Office

uitstekende communicatieve vaardigheden

een goede beheersing van de Nederlandse taal

geen 9 tot 5 mentaliteit

en ben jij oplossingsgericht, accuraat, gestructureerd en stressbestendig?

En zoek je:

Een uitdagende, afwisselende en creatieve baan in een gezellige werksfeer binnen een informeel team van ambitieuze collega's, met goede arbeidsvoorwaarden? Solliciteer dan naar deze functie en stuur je CV met motivatie naar sollicitatie@byacte.nl

LET LIFE
SURPRISE YOU
STAGEPLEKKEN

 

Regelmatig hebben we stageplekken op sales, binnendienst

en creatieve studio. Momenteel hebben we plek voor:

Stagiaire binnendienst medewerker

Lijkt het je leuk om onze projectcoördinators te ondersteunen en kennis en ervaring op te doen binnen een creatieve organisatie? Je houdt je bezig het realiseren van projecten van A tot Z, telefonisch contact met leveranciers en klanten en nog veel meer.

Stagiaire studio

Volg jij een creatieve opleiding in de richting van grafisch ontwerp? En wil je jouw grafische skills vergroten en meekijken in een creatieve organisatie? Je werkt mee op de studio van By Acte waar je visuals en drukwerk maakt, maar ook ontwerpt voor online.

 

Het pand van By Acte is goed te bereiken met de bus vanaf station Eindhoven of Helmond. Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stageperiode? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar sollicitatie@byacte.nl

CREATIEF

 

Ons team bruist van creativiteit. Samen maken we de leukste en mooiste geschenkconcepten.

OPEN

We zijn altijd op zoek naar de beste en leukste ideeën. Iedereen denkt mee en helpt elkaar bij de realisatie. 

PERSOONLIJK

 

We hebben een klein team dus de lijnen zijn

kort waardoor we snel kunnen schakelen.

TROTS OP ONZE OPDRACHTGEVERS

 

Samenwerken versterkt! By Acte werkt graag aan duurzame relaties met opdrachtgevers. Op deze manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we uw medewerkers blij maken met een geschenk dat echt bij hen en uw organisatie past.

By Acte is een fullservice bedrijf. Ideaal wanneer je

als organisatie relatiegeschenken de aandacht wil geven

die het verdiend, maar waarbij je zelf de tijd ontbreekt. 

Petra Heimgartner
Marketing & Communicatie