By Acte

EEN OPEN DEUR


Ook al wilden we er niet aan, maar elke keer dat ons team werd versterkt met een nieuwe, fijne collega, merkten we dat ons prachtige pand in Leende toch echt te klein werd. Elk voordeel heeft z’n nadeel, inderdaad. Al een paar keer was ik op zoek gegaan naar iets anders, iets ruimers. Maar een nieuw kantoor vinden dat de sfeer en uitstraling van ons monumentale De Drie Linden zou evenaren….

Tot ik opeens, in juni, op nota bene een steenworp afstand van mijn huis in Mierlo, stuitte op een leegstaand kantoorpand. Totaal anders dan wat we hadden. Modern. Licht. En vooral met heel veel ruimte. De eerste kennismaking voelde goed. Als je door de spuuglelijke vloerbedekking en het gebrek aan airco heen keek. Zo waren er nog een paar dingen die niet helemaal ‘By Acte’ waren.

Nieuwe route, nieuwe plek

En toch… het pand bleef trekken. We zagen de enorme mogelijkheden. De ideeën begonnen te stromen. Zoals we onze geschenkconcepten ontwikkelen voor onze klanten, zo gingen we in ons hoofd ook al aan de slag met de inrichting van dit pand. Met veel aandacht. Met oog voor detail. De knoop werd doorgehakt en ineens ging het snel. Het huurcontract was nauwelijks getekend of het pand werd aan de binnenkant volledig gestript én weer helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht naar “By Acte stijl”.

Op een vrijdag, in de eerste helft van juli, werkten we nog volle bak vanuit Leende. Met pijn in mijn hart deed ik daar ‘s avonds het licht uit, nadat ik mijn team had uitgezwaaid. Die maandagochtend nam iedereen een andere, nieuwe route, en ging alles moeiteloos door vanaf een nieuwe plek. Alsof het altijd al zo was geweest. Vergeten waren de voorgaande weken van extra drukte.

Tweede thuis

Het nieuwe kantoor voelt voor het hele team als een tweede thuis. Dankzij alle ruimte en de fijne sfeer voelen we ons er helemaal ‘zen’. Daardoor stroomt de creativiteit als nooit te voren. Het is dan ook een echt By Acte kantoor geworden. Fris, open, sfeervol en warm. Met kleine dingen die het verschil maken. Het is een kantoor dat aandacht en waardering uitstraalt. Voor ons team én voor de mensen voor wie we werken. Met genoeg ruimte om in alle opzichten verder te groeien. We bruisen in elk geval van de ideeën.

Het is echt zo: als je een deur dichtdoet, gaat er vanzelf een andere open. Kom vooral eens langs op ons nieuwe stekkie. De deur staat open en de koffie – of thee – is altijd vers.

Ellen


ALLE BLOGS