By Acte

OPRECHTE WAARDERING: KLEINE MOEITE, GROOT PLEZIER


Alleen een appje of een bosje bloemen met de woorden:

"Voor je vrouw". Kan het nog erger? De AWVN, de grootste werkgeversvereniging van Nederland maakt er melding van

en ook Radio 538 besteedde er aandacht aan: de waardering

voor medewerkers die 10, 12,5 of 15 jaar in dienst zijn,

wordt steeds kariger.

En dat terwijl waardering krijgen voor veel medewerkers nog belangrijker is dan een loonsverhoging. Wetenschappelijk onderzoek laat het keer op keer zien: het geheim van goed presterende mensen en teams is energie. En dan gaat het niet alleen om fysiek fit zijn. In onze kenniseconomie worden je prestaties voor 70% bepaald door sociale, mentale en emotionele componenten van energie. Op het moment dat je snapt hoe die energie precies in elkaar zit en hoe je het kunt activeren, kun je echte prestatiesprongen maken.*

Aandacht krijgen. Gezien worden. Ertoe doen. Daarmee houd je zin in je werk en kun je tegelijk het verschil maken voor de klant, voor je collega en voor jezelf. Daar wordt iedereen beter van.

Als By Acte helpen we organisaties die willen investeren in de groei van hun medewerkers en in extra energie. Dat doen we met concepten voor geschenken, die de communicatie binnen de organisatie wezenlijk ondersteunen. Geschenken met een duidelijk verhaal: mensen waardering en aandacht geven, blij maken, motiveren, laten groeien en bloeien. Niet alleen aan het eind van het jaar, maar het hele jaar door.

Zo kun je duizenden medewerkers tegelijk het gevoel van echte aandacht geven en ben je ook nog eens helemaal ontzorgd. Zodat je tijd over houdt voor echt menselijk contact. Want dat is en blijft onbetaalbaar. Dus geef persoonlijke aandacht en laat zo de energie weer in je organisatie stromen.


ALLE BLOGS