By Acte

HULDE VOOR DE KANJERS IN DE ZORG!


Gezond zijn. Het lijkt vaak zo vanzelfsprekend. Je staat

er niet bij stil. Tot het ineens wat minder of zelfs helemaal

niet goed gaat. Gezondheid is onbetaalbaar.

En goede zorg is niet in waarde te vatten.

Er zijn zoveel kanjers in de zorg, je kent ze zelf vast ook. Iemand die er voor jou was, die je even liet voelen: ‘het komt allemaal goed’. Of die je steunde toen je wist dat het niet meer goed kwam. En of het nu een arts, een verzorgende of iemand van de administratie is, je bent zo’n kanjer in de zorg vaak eeuwig dankbaar. Zij maken het verschil. Vaak zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Ze doen tenslotte ‘gewoon’ hun werk.

De Week van Zorg & Welzijn (12 – 17 maart) is het moment om hen jouw waardering te tonen. Als By Acte werken we veel voor zorginstellingen in het hele land. We dragen iedereen in de zorg een warm hart toe en willen hen daarom ook zelf iets geven. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Geef jouw kanjer in de zorg aan ons door. Dat kan gewoon in de reply van social media of stuur ons een mailtje. En wie weet kunnen we haar of hem binnenkort verrassen met een leuke attentie! Doe je mee?

P.S. Zelfs in de week van Zorg & Welzijn geven de mensen

in de zorg ons hun vrije tijd om iedereen een kijkje achter de schermen te geven. Kom ook kennis maken

met hun passie, kennis en kunde!

#WeekvanZorgenWelzijn #zorg #welzijn

ALLE BLOGS