By Acte

DANKBAAR!


Als je iets doet, dan moet je het ook goed doen, vind ik. Dus toen ik pas geleden vijftig dreigde te worden, heb ik de dag ervoor ‘ja’ gezegd tegen mijn geliefde, die ik nu dus officieel mijn man mag noemen. Twee mijlpalen binnen twaalf uur, die ik heb mogen vieren met alle mensen waar ik van hou. Al onze kinderen, vrienden, familie en lieve collega’s.

Wat ben ik ongelofelijk verwend. Met een spetterend feest, met cadeaus, met allemaal heerlijke verrassingen. En vooral met heel veel aandacht, liefde en waardering. En zelfs met een eigen magazine: de Ellen! gemaakt door mijn team. Het voelde als een heerlijk warm bad, waar ik heel veel dankbaarheid voor voelde, en waar ik het liefst nog wat langer in was blijven liggen. Nog steeds loop ik een beetje op wolken en bekijk alles door een (lees)bril met lichtroze tintje. Al heb ik die natuurlijk nog helemaal niet nodig…

Dat is dus wat aandacht, waardering en liefde met je doen. Alles waar we bij Acte voor staan, heb ik nu eens heel sterk zelf mogen ervaren. Voor mij het beste bewijs dat ons verhaal echt klopt. Dat weet ik natuurlijk ook wel, maar er zit een verschil tussen iets weten of begrijpen en het ook echt voelen. In de waan van alledag hebben we allemaal zoveel aan ons hoofd en zijn we vaak zo aan het rennen, dat je soms vergeet te voelen en te genieten.

Op het eind van de avond hoorde ik mezelf zeggen dat ik zo wel elk jaar wil trouwen. Met dezelfde man natuurlijk. Maar gewoon weer even stil staan bij het feit waarom je ook al weer ‘ja’ tegen elkaar hebt gezegd. Weer even bewust laten zien dat je elkaar waardeert. En ja, ook je weer even mogen onderdompelen in dat liefdevolle bad van aandacht en warmte.

Dat is precies de waarde die wij onze eindejaarsgeschenken willen meegeven. Een terugkerend speciaal moment om mensen weer even te laten voelen dat je blij met hen bent, dat ze belangrijk voor je zijn. Dat verdient een feestje. En op zijn minst een bijzonder, persoonlijk geschenk, waarvan je meteen weet dat er over is nagedacht en dat het met gevoel is gemaakt. Eigenlijk maken we gewoon van elk geschenk een feestje. Omdat het kan.

#vijftig #trouwen #mijlpalen #liefdeenwaardering #terugkerendspeciaalmoment #gevoel

ALLE BLOGS