top of page
Search
  • Writer's pictureEllen

Passie voor mensen

Updated: Dec 14, 2021“Het lijkt wel of jij geen angst kent”, zei mijn accountant laatst tegen me, toen ik voor een aantal privé-beslissingen stond. Maar angst heb ik wel degelijk gekend. Net als iedereen heb ook ik in mijn leven crises doorgemaakt en hobbels moeten nemen. Als ik terugkijk, dan zie ik dat die mij stuk voor stuk dichter bij mijn passie hebben gebracht: mensen laten groeien door ze aandacht en waardering te geven. Dat geldt voor mijn kinderen, voor mijn vrienden, mijn team en mijn klanten.


En dat was ook mijn drijfveer om alweer meer dan 25 jaar geleden dit mooie bedrijf te starten. Het bijzondere is, waar wij al een kwart eeuw voor staan, daar is nu de grootste vraag naar: echte aandacht en waardering voor mensen. Juist omdat het sinds begin 2020 niet meer vanzelfsprekend is om even een arm om iemand heen te slaan of een schouderklopje te geven, is daar meer behoefte aan dan ooit.


Aandacht en waardering zit niet in woorden, het is een gevoel. Dat gevoel proberen we in elk geschenkconcept te leggen. Dat begint bij onze aandacht voor elk detail. Van de verpakking tot de tekst: alles moet stijl en kwaliteit ademen. Een cadeautje geven en krijgen heeft iets feestelijks. En een feest vier je in stijl, vind ik. Liefst elke dag. Dat kan zelfs al door iets simpels als het dekken van de tafel. Met wat extra aandacht maak je daar al snel iets bijzonders van.


Bij ons op kantoor doen we dat bijvoorbeeld tijdens de lunch, met lekkere en gezonde dingen op tafel. Of door iets lekkers bij de brainstorm. Met de donderdagmiddagborrel. Of als we zomaar iets leuks doen met de hele groep. En natuurlijk met aandacht en waardering voor elkaar. Wat iedereen hier ervaart is een soort familiegevoel. Dat moet ook wel met alle dagelijkse hectiek waarin we werken. Stelregel 1 is: doe nooit zomaar wat de klant vraagt. Kijk of het nog beter, mooier, creatiever kan. Dat moet in je zitten. Het moet bij je passen. Maar daardoor zijn wij wel de experts in schenken. In waarderend schenken.


Ik ben trots op onze club en op onze drive. En op het feit dat we misschien wel angst kennen, maar steeds samen het lef hebben om die angst in de ogen te zien en te overwinnen. Net zoals we dat afgelopen jaar bij veel van onze opdrachtgevers hebben gezien. Dat verdient alle waardering!


Ellen

339 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page