top of page
Search
  • Writer's pictureEllen

Dankbaar

Updated: Feb 17, 2022


By Acte bestaat alweer 25 jaar. Een kwart eeuw. Wat is de tijd voorbij gevlogen…


Lopend door het bos met mijn honden realiseer ik me dat ik al een groot deel van mijn leven bezig ben met cadeautjes. Mijn moeder verzorgde cadeauartikelen en leerde me zo al jong over de kunst van het geven. Na haar plotselinge overlijden in 1996 besloot ik geschenken te gaan verzorgen voor grote organisaties. En zo werd Acte de Présence geboren, zoals het bedrijf toen nog heette.


Een vruchtbare periode in verschillende opzichten, want ik had op dat moment twee kleine kinderen thuis en de derde was op komst. Ik kocht een Packard Bell pc, een printer, een Fiat Panda en ik begon vanuit een kantoortje op zolder.


Nu, 25 jaar later, werken we met 25 mensen vanuit ons kantoor in Mierlo. Afgelopen jaar hebben we 600.000 mensen blij gemaakt met een cadeautje van By Acte. Wie had ooit kunnen bedenken dat we zoveel mooie cadeautjes zouden mogen verzorgen.


Cadeautjes zijn voor mij eigenlijk een metafoor voor het leven zelf. Ze staan voor verrassen. Voor plezier en liefde. Voor delen. Voor geven en ontvangen. Voor dankbaarheid. Ik ben zo dankbaar dat ik iedere dag met de allerliefste collega’s mag werken in ons supergezellige kantoor. Het is zo fijn om met elkaar de mooiste geschenken te ontwikkelen en mensen oprechte waardering en aandacht te laten voelen. Ook in het team is het zo dat je soms meer geeft en soms mag je meer ontvangen. We leren van elkaar en groeien samen.


Het leven zelf heeft ons door de jaren heen ook veel cadeautjes gegeven. Alle hoogte- en dieptepunten hebben ons wijzer gemaakt. Ik ben niet meer hetzelfde als toen. Net zoals By Acte en net zoals de wereld is veranderd. Allemaal zijn we gegroeid. Mijn inmiddels vier kinderen zijn bijna allemaal volwassen en mijn dochter maakt op dit moment zelfs deel uit van het By Acte-team. En wat ben ik trots op iedereen!


Wat altijd is gebleven, is samen fijn werken. Doen waar we blij van worden. Als je plezier hebt in wat je doet, dan komt succes vanzelf. Daar geloof ik in. Uiteindelijk draait het allemaal om liefde. Liefde voor geschenken, liefde voor elkaar en liefde voor mensen. Dat maakt elke dag tot een cadeautje. Dat geldt voor de mooie en voor de minder mooie momenten. Door ze allebei te kunnen ervaren als een geschenk, voel ik echt dankbaarheid voor het leven.


Alles komt nu bij elkaar. De boerderij in Leende waar we jarenlang werkten totdat we er uit groeiden, is nu mijn woonplek, die op dit moment helemaal wordt gerestaureerd. De cirkel is rond.


Lief team, lieve leveranciers en lieve klanten… een oprecht dankjewel van mij.

We gaan er een heel mooi feestjaar van maken!


Liefs, Ellen

393 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page