top of page
MOODZfotografie-hoge-resolutie-029.jpg

Over By Acte

Onze missie

en visie

 

By Acte helpt organisaties met een duidelijk verhaal: mensen waardering en aandacht geven, blij maken, motiveren, laten groeien en bloeien. Vanuit de visie dat echte aandacht wonderen doet voor de motivatie, betrokkenheid en het welzijn van medewerkers.

Met een combinatie van een goed gekozen cadeau, een verpakking in uw huisstijl en persoonlijke teksten geeft u uw medewerkers persoonlijke aandacht en waardering en vertelt u tegelijk het verhaal van uw organisatie op een positieve en motiverende wijze. 

Idea.png
product (205).jpg
MOODZfotografie-hoge-resolutie-024.jpg

Aandacht voor u

 

Aandacht geven aan wat we doen, betekent ook echt contact maken met onze klanten. Onze accountmanagers luisteren vanaf het eerste gesprek echt naar uw verhaal en vertalen dat samen met u in een creatief ontwerp dat uw medewerkers echt raakt. 

Omdat we het fijn vinden om niet alleen uw medewerkers, maar ook u blij te maken, pakken we u graag in met onze concepten en zorgen we voor complete ontzorging. Van ontwerp tot logistiek. Zodat u graag bij ons terugkomt. Omdat we dit werk nu eenmaal met veel plezier doen. 

Kwaliteit die blijft verrassen

 

Kwaliteit is een uiting van onze liefde voor het vak en van de aandacht die wij willen overbrengen op u en uw medewerkers. Geen enkel geschenk gaat de deur uit zonder toets op kwaliteit en aandacht. 

Je blijven verwonderen, dat is een van de kwaliteiten van By Acte. Daarmee ontwikkelen we vernieuwende en ‘verwonderenswaardige’ concepten. Zo waren we de eerste met een online kerstmarkt. En ook met onze eigen geschenkenlijn – in eigen huis ontworpen – blijven we ons onderscheiden. 

THERE IS A 
STORY IN 
EVERYTHING
pen.png
Cadeau.png
By Acte sfeer (286).jpg

Ruimte geven aan talent  

 

We kunnen onze klanten en hun medewerkers alleen maar de aandacht en waardering geven die we beloven, als we dat ook in onze eigen organisatie toepassen. Humor, warmte, werkplezier, aandacht voor elkaar en ruimte geven aan talenten, dat is onze basis. Het is de manier waarop we 25 jaar geleden zijn begonnen. En waarop we de toekomst ingaan. Samen met onze partners, die we kiezen op diezelfde waarden. Om heel eerlijk te zijn: onze manier van werken is voor ons ook de enige manier waarop je een bedrijf met meer dan twintig vrouwen – en een enkele man – kunt laten groeien en bloeien. 

Duurzaamheid 

 

Op verschillende manier zorgen we ervoor dat onze geschenken bijdragen aan MVO. Bij de selectie van uw geschenken houden we er altijd nadrukkelijk rekening mee dat deze zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd zijn én dat ze 100% 'kinderarbeid-vrij' zijn. Voor onze verpakkingen, briefpapier en enveloppen maken we zoveel mogelijk gebruik van recycled of FSC-papier. Daarnaast werkt onze transporteur volgens het 'lean & green'-principe.

By Acte sfeer (324).jpg
Naamloos-2_Tekengebied 1.png

Ons team

 

Benieuwd naar wie wij zijn? Of benieuwd naar de stem

aan de telefoon? Maak kennis met ons team.

Hart_Tekengebied 1.png
Hart_Tekengebied 1.png
bottom of page