top of page
MOODZfotografie-hoge-resolutie-032.jpg

MVO

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

By Acte is zich bewust van haar eigen rol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen het verschil maken en daarom maken we, wanneer de mogelijkheden toereikend zijn, zo veel mogelijk bewust duurzame keuzes.

Onze geschenken

 

Op verschillende manier zorgen we ervoor dat onze geschenken bijdragen aan MVO. Bij de selectie van uw geschenken houden we er altijd nadrukkelijk rekening mee dat deze zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd zijn én dat ze 100% 'kinderarbeid-vrij' zijn. Voor onze verpakkingen, briefpapier en enveloppen maken we zoveel mogelijk gebruik van recycled of FSC-papier. Daarnaast werken onze transporteur volgens het 'lean & green'-principe.

MOODZfotografie-103.jpg
MOODZfotografie-hoge-resolutie-016.jpg
shutterstock_1517818835 [Omgezet]-01.png

Eco, Fairtrade en biologisch

 

Voor veel van onze klanten hebben wij creatieve geschenkconcepten ontwikkeld die volledig in het teken staan van duurzaamheid en energiebesparing. Ook Fairtrade geschenken en biologische foodproducten behoren tot het assortiment. Zodat iedereen die bij dit product betrokken is, een eerlijk deel van de winst krijgt.

Goede doelen

 

Regelmatig betrekken we, naar wens van onze opdrachtgevers, goede doelen bij onze geschenken. Bijvoorbeeld door per geschenk een bepaald bedrag te doneren, maar ook door producten van een goed doel onderdeel te laten zijn van het geschenk. In ons keuzeassortiment kan het bedrag van een pakket 100% worden geschonken aan een goed doel zonder inhoudingen.

By Acte sfeer (261).jpg
By Acte (301).jpg

Duurzame relaties

 

Waar we uiteraard ook heel duurzaam in zijn,

is het omgaan met onze medewerkers en relaties.

Niet voor niets mogen we ons koesteren in het vertrouwen van klanten die keer op keer bij ons

terugkomen. Partnerschap, vertrouwen en natuurlijk duurzame geschenkconcepten tegen een verrassend concurrerende prijs zijn de basis voor wederzijds succes.

Dat kan mede dankzij de sterke continuïteit binnen ons

team, waar mensen de ruimte krijgen om te groeien

en zich te ontwikkelen.

Platform

Promotional Products

 

By Acte is lid van brancheorganisatie Platform Promotional Products. Dit lidmaatschap waarborgt dat wij ons houden aan de wettelijke verplichtingen omtrent de afhandeling van klantenreacties.

MVO_Tekengebied 1.png
bottom of page