By Acte
TINGSZ KEUZECONCEPT
HET PLEZIER VAN HET KIEZEN

Met onze Tingsz-keuzeconcepten hebben uw medewerkers of relaties niet alleen de vrijheid om zelf online een persoonlijk geschenk uit te kiezen, met de unieke Tingsz-websites biedt u hen veel meer.

 

Van een sfeervolle wintermarkt met heel veel decembertips tot een inspirerende reis om de wereld of een vliegende start om Happy & Healthy het nieuwe jaar in te gaan. Welk Tingsz-thema u ook kiest,

elk keuzeconcept heeft drie verschillende contactmomenten die het positieve gevoel van aandacht versterken. 

Maak de diversiteit tussen uw medewerkers tot kracht met een Tingsz-keuzeconcept. By Acte maakt voor u op maat een website waarop zij zelf kunnen kiezen voor een persoonlijk geschenk, een belevenis, een goed doel of toch het vertrouwde traditionele verrassingspakket. Alles kan.

 

Samen met u creëren we een assortiment dat past bij uw doelgroep, thema en budget. En dat bijdraagt aan het versterken van betrokkenheid, verbindingen en enthousiasme voor het gezamenlijke doel.

ZELF KIEZEN

 

Maak de diversiteit tussen mensen tot kracht

en geef hen de vrijheid om zelf te kiezen.

CONTACTMOMENTEN

 

Bij elk keuzeconcept heeft u drie verschillende contactmomenten met positieve aandacht.

OP MAAT

 

De unieke Tingsz-websites in uw huisstijl

bieden veel meer dan alleen een keuzegeschenk.

HOE WERKT HET
TINGSZ KEUZECONCEPT?

 

Als eerste moment ontvangen uw medewerkers een openingsgeschenkje, met een uitnodigingskaart met persoonlijke tekst, inlogcodes en korte uitleg over het Tingsz-keuzeconcept, in overleg met u vormgegeven in uw huisstijl. 

 

Vervolgens kunnen medewerkers met de persoonlijke inlogcode op de Tingsz-website inloggen waar uw logo op een originele manier in het geheel wordt opgenomen. Naast het kiezen van hun Tingsz-geschenk vinden zij hier de lekkerste recepten, sfeervolle kleurplaten en ideeën voor originele menukaarten, cadeaupapier en persoonlijke kaartjes. Dat maakt de site tot een echte beleving waar je graag vaker terug komt.

De Tingsz-website is 24 uur per dag bereikbaar. Medewerkers kunnen er dus naar toe wanneer het hen uitkomt. Het uitgekozen Tingsz-geschenk wordt bij uw medewerkers aan huis bezorgd.

TODAY IS A GIFT,
THAT'S WHY IT IS
CALLED THE PRESENT
INFORMATIE

 

Wilt u meer informatie over onze geschenkconcepten of bent u op zoek naar een bepaald specifiek geschenk? Vul dan uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op. Wij gaan

vertrouwelijk met uw gegevens om. Zie hier onze privacy policy.

Logo By Acte

Ambachtweg 73

5731 AE Mierlo

T:040 20 60 100

M:info@byacte.nl

  • By Acte Facebook
  • By Acte Instagram
  • By Acte LinkedIn