By Acte
GEEF MEER MET HET JAARTHEMA

Herhaling is de kracht van uw boodschap. Versterk uw boodschap én de betrokkenheid van uw medewerkers of relaties met een jaarthema. Een jaarthema vormt de rode draad in uw communicatie, verwerkt in de keuze van de geschenken, de verpakking en de tekst. Elk moment dat uw medewerkers een van de geschenken krijgen, is tegelijk een belangrijk moment in de communicatie. Een moment om uw verhaal positief te delen.

VOLLEDIG ONTZORGD

 

By Acte neemt u alle zorg uit handen,

van logistiek tot aftersales.

UW BOODSCHAP

 

Versterk uw boodschap én de betrokkenheid

van uw medewerkers of relaties.

VOORDEEL

 

Meer contactmomenten, meer gemotiveerde medewerkers en nog meer waar voor uw geld.

INVULLING VAN
UW JAARTHEMA

 

Samen met u kiezen we door het jaar heen enkele momenten waarop u uw waardering wilt tonen. Zoals de Dag van de Zorg, de zomervakantie, of een specifiek moment in uw organisatie zoals een jubileum. Het eindejaarsgeschenk vormt de perfecte afsluiting van het jaarthema. Of de start ervan! 

Een jaarthema is naar eigen wens in te vullen en uit te breiden.

U kiest zelf de geefmomenten voor uw medewerkers door het jaar heen waarbij de op maat vormgegeven verpakkingen een sterke lijn vormen.

14 FEBRUARI
VALENTIJNSDAG

 

Laat zien dat u hart heeft voor uw medewerkers op Valentijnsdag met een hartverwarmend blijk van aandacht en waardering.

TODAY IS A GIFT,
THAT'S WHY IT IS
CALLED THE PRESENT
INFORMATIE

 

Wilt u meer informatie over onze geschenkconcepten of bent u op zoek naar een bepaald specifiek geschenk? Vul dan uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op. Wij gaan

vertrouwelijk met uw gegevens om. Zie hier onze privacy policy.

Logo By Acte

Ambachtweg 73

5731 AE Mierlo

T:040 20 60 100

M:info@byacte.nl

  • By Acte Facebook
  • By Acte Instagram
  • By Acte LinkedIn