By Acte
BOEK OP MAAT
VERBONDENHEID GEBONDEN

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal dat hen uniek en bijzonder maakt. Uw organisatie bestaat uit heel veel unieke mensen. En samen vertellen ze het verhaal van de organisatie. Een verhaal dat het waard is om gehoord en gelezen te worden. Bijvoorbeeld in een van onze speciale uitgaven: een boek of tijdschrift op maat. Of wat dacht u van een jaarverslag of meerjarenplan dat echt wordt gelezen en bewaard. We maken het voor u! 

 

De boeken van By Acte zorgen in look én inhoud voor een echt 'feel good' effect, zoals een kookboek met recepten, tips, persoonlijke verhalen en foto's van en voor uw medewerkers. Ook een lifestyleboek, een themaboek of een jaarboek behoren tot de mogelijkheden. Of een speciale uitgave voor een fusie of jubileum. Een bijzonder geschenk voor uw medewerkers, maar ook een prachtig visitekaartje voor externen. 

OP MAAT

 

Een speciale uitgave om

een speciaal moment te delen.

UW VERHAAL

 

Uw eigen boek of magazine:

we maken het voor u!

FEEL GOOD

 

De boeken van By Acte zorgen in look en inhoud voor een echt 'feel good'-effect. 

TROTS OP ONZE OPDRACHTGEVERS

 

Samenwerken versterkt! By Acte werkt graag aan duurzame relaties met opdrachtgevers. Op deze manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we uw medewerkers blij maken met een geschenk dat echt bij hen en uw organisatie past.

By Acte is een fullservice bedrijf. Ideaal wanneer je

als organisatie relatiegeschenken de aandacht wil geven

die het verdiend, maar waarbij je zelf de tijd ontbreekt. 

Petra Heimgartner
Marketing & Communicatie

THERE'S A 
STORY IN
EVERYTHING
INFORMATIE

 

Wilt u meer informatie over onze geschenkconcepten of bent u op zoek naar een bepaald specifiek geschenk? Vul dan uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op. Wij gaan

vertrouwelijk met uw gegevens om. Zie hier onze privacy policy.