By Acte

OVER BY ACTE

Een origineel kerstpakket of geschenk, een bijzonder keuzeconcept, een presentje voor een speciale gelegenheid: met een concept By Acte geeft u meer. Binnen elk budget maken we het maximale mogelijk. Want een goed cadeautje is meer dan een leuk 'ding'.

 

Een geschenk van By Acte valt op én vertelt het verhaal van uw organisatie. Soms doen we dat letterlijk, bijvoorbeeld met een boek voor medewerkers van een organisatie. En soms doen we dat meer symbolisch, met beelden en gevoel. Altijd vanuit een gevoel van positieve waardering. Dat is de kunst van het geven. Waarderend schenken, noemen we dat.

ONS VERHAAL

Ieder mens en elke organisatie heeft een verhaal. Ons verhaal begon ruim twintig jaar geleden. We nemen u graag even mee terug naar 1997, toen Acte de Présence de eerste stappen zette op het pad van eindejaarsgeschenken. Vanaf het begin hadden we een duidelijk beeld van wat we wilden: originele, persoonlijke geschenken waarmee je net dat beetje extra's geeft. Het gevoel van echte aandacht. 

Storytellers by nature

We lieten ons daarbij leiden door uw verhaal, uw visie. Die vertaalden we in geschenken met, inderdaad, een eigen verhaal. U zou ons dan ook verhalenvertellers van nature kunnen noemen. Storytellers by nature, zoals de Engelsen dat zo mooi noemen. 

 

Een nieuw hoofdstuk in ons verhaal

Daarmee komen we meteen aan een nieuw hoofdstuk van ons verhaal. Want in 2017 vierden we ons twintigjarig jubileum met een frisse start én een nieuwe naam. Van een Frans accent gaan we naar een meer Engelse twist: By Acte.

Lekker kort, krachtig en helemaal van nu. 

 

Volop energie

Als bureau voor communicatieconcepten, gekoppeld aan persoonlijke geschenken, verzorgen we complete jaarthema's die ruimte bieden voor meerdere geefmomenten, we ontwerpen persoonlijke eindejaarsgeschenken, keuzewebsites, geschenk- en kookboeken en we ontwikkelen onze eigen geschenkencollectie. Door persoonlijke aandacht maken we elk geschenk uniek. 

 

By Acte staat voor:

 • nieuwe unieke en onderscheidende concepten met originele en persoonlijke geschenken voor echt elke gelegenheid

 • nog sterker accent op communicatieve ondersteuning

 • passie voor ons vak en de persoonlijke aandacht voor onze klanten

 • aandacht en de waardering die elk concept uitstraalt

 • exclusief maatwerk zonder meerkosten, passend binnen elk budget

 • geschenken die je nergens anders aantreft

 • volledige ontzorging van onze klanten

HAPPINESS
IS HANDMADE
ELLEN

 

Al twintig jaar onze leading lady die met passie, creativiteit en daadkracht de meest bijzondere geschenkconcepten met een verhaal ontwikkelt voor u en uw organisatie. 

 • White LinkedIn Icon
GRACIA

 

Vertaalt als geen ander uw boodschap in een waarderend geschenkconcept. Ziet het grote in het kleine en komt graag langs om u te adviseren. 

 • White LinkedIn Icon
NANCY

 

Als creatieve sparringpartner vertaalt ze uw boodschap  naar een passend geschenkconcept of relatiegeschenk. Komt ook graag langs om u te adviseren.

 • White LinkedIn Icon
ISABEL

 

Verhalenverteller die gevoel vangt in woorden. Ze vertaalt de boodschap van uw organisatie in sterke teksten, die extra kracht, lucht en warmte geven aan uw geschenk.

 • White LinkedIn Icon
LOES

 

Zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes klopt, 

wordt geregeld en verzorgd is. Als een perfect team

met de binnendienst staat ze altijd voor u klaar. 

 • White LinkedIn Icon
ANNE

 

Leidt alle onderdelen van uw geschenkconcept in goede banen en heeft een neusje voor de beste geschenken bij het verhaal van uw organisatie.

 • White LinkedIn Icon
DESIREE

 

Nauwkeurig en met veel plezier zorgt ze er voor dat achter de schermen elk geschenkconcept perfect wordt verzorgd en uitgevoerd. 

 • White LinkedIn Icon
EVY

 

Verzorgt met haar enthousiasme en scherpe blik uw geschenk tot in de puntjes en neemt u alles uit handen, van concept tot logistiek.

 • White LinkedIn Icon
WIES

 

Zorgt ervoor dat alle onderdelen van uw geschenkconcept worden verzorgd en uitgevoerd. Daarnaast ondersteunt ze ook het online keuzeconcept Tingsz.

 • White LinkedIn Icon
SUZAN

 

Bruisend van de creatieve ideeën en concepten vertaalt

en visualiseert ze uw huisstijl in een ontwerp op maat voor uw geschenkconcept.

 • White LinkedIn Icon
MOON

 

Vol creatieve oplossingen en met oog voor detail ontwerpt en verzorgt ze het concept en de uitwerking van uw geschenkconcept op maat.

 • White LinkedIn Icon
EMMY

 

Maakt creatieve en vindingrijke grafische vertalingen

op maat en werkt deze nauwkeurig uit voor uw geschenkconcept. 

 • White LinkedIn Icon
FLEUR

 

Met creatieve en precieze aandacht werkt ze op maat vormgegeven visuals en ontwerpen uit binnen de creatieve studio van By Acte.

 • White LinkedIn Icon
NANNE

 

Eerder versterkte Nanne de creatieve studio als stagiaire en nu, met haar diploma op zak, ontwerpt ze graag een creatieve oplossing voor uw geschenkconcept op maat.

 • White LinkedIn Icon
THERE IS
A STORY IN
EVERYTHING
TROTS OP ONZE OPDRACHTGEVERS

 

Samenwerken versterkt! By Acte werkt graag aan duurzame relaties met opdrachtgevers. Op deze manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we uw medewerkers blij maken met een geschenk dat echt bij hen en uw organisatie past.

By Acte is een fullservice bedrijf. Ideaal wanneer je

als organisatie relatiegeschenken de aandacht wil geven

die het verdiend, maar waarbij je zelf de tijd ontbreekt. 

Petra Heimgartner
Marketing & Communicatie